Around Seven UX Audit voor websites

Je hebt een website.

Het werkt allemaal wel, maar worden de mensen die ermee werken er wel echt blij van?

Je twijfelt. Halen we er wel het maximale uit? Doen we wel genoeg om die tevredenheid omhoog te krijgen?

Er zijn wel ideeën voor aanpassingen, maar gebrek aan tijd zorgt ervoor dat het bij die ideeën blijft. Bovendien, wie zegt dat ze goed werken?

Ergens voel je wel aan dat je in de huidige markt niet meer wegkomt met alleen een technisch goed werkende site. Jouw bezoekers verwachten meer, want ze zijn gewend aan sites en applicaties die lekker werken en ze een goed gevoel geven. Denk aan organisaties als Coolblue, Netflix of Airbnb. Probleem is alleen: die sites en applicaties geven tonnen uit aan gebruikersonderzoek en UX-design…

Wat nu? Je begrijpt dat je eigenlijk niet zonder een UX’er met ervaring kan. Maar iemand ervoor aannemen is duur, en zie maar eens een goede kandidaat te vinden…

Bovendien, zo slecht doen jullie het wellicht niet eens?

Goed nieuws.

Vanaf nu kan je een Around Seven UX audit aanvragen. Speciaal voor websites van bedrijven en organisaties die extra aandacht willen schenken aan een goede gebruikerservaring.

Antwoorden op vragen als

UX audit voor websites

€995 Excl. BTW

Vraag een UX audit aan

Zo gaat het in zijn werk

Je vraagt een UX autit bij me aan via e-mail.
Ik neem via mail contact met je op om de aanvraag te bevestigen, en uiteraard even te vragen welke site ik mag doornemen.

Als ik de benodigde gegevens ontvangen heb, kan de daadwerkelijke audit plaatsvinden. Ik zal deze even in moeten plannen. Reken daarom op een doorlooptijd van 10 tot 15 werkdagen.

De resultaten van de audit verwerk ik in een rapport. Deze ontvang je per mail.

Ik neem nog even contact met je op om mijn bevindingen toe te lichten. Uiteraard kan je dan ook je vragen stellen m.b.t. het rapport. Ook kunnen we eventuele vervolgstappen bespreken.

Voor wie is de audit bedoeld?

De UX audit is bedoeld voor bedrijven die de concurrentie op UX gebied voor willen blijven. Je kan het gebruiken als een soort 0-meting, bijvoorbeeld voor aanvang van een redesign traject waar je alvast input voor zoekt.
Of ter evaluatie; ben je op de goede weg of moet er meer energie in UX worden gestoken?
Het is in alle gevallen een startpunt om jullie site op UX gebied te verbeteren.

Vraag een UX audit aan

Over mij

De UX audit zal uitgevoerd worden door mij, Ivo Ruijters. Sinds 2005 verbeter ik de UX van websites onder de vlag van Around Seven. Mijn missie? Geen slechte websites meer in Nederland.

In de afgelopen 19 jaar werkte ik voor diverse opdrachtgevers (o.a. VPRO, Handencentrum Groningen, Carnavalskleding.nl, Universiteit Twente, Ziptuning, NBG, en Chalet.nl). De focus ligt daarbij op het verbeteren van de gebruikerservaring. In dat kader maak ik wirefranes & prototypes, ontwerp ik sites en geef ik advies op het gebied van UX.