WhatsApp Contact
UX verbeteraar Around Seven uit Amersfoort. Ontwerpt voor jouw klanten.

There’s an app for that

There’s an app for that

Last van Spoken? Of wil je weten of die meloen al rijp is? Of waar je jouw piratenschip kan parkeren? There’s an app for that! Echt, voor de meest bizarre ‘problemen’ zijn er apps ontwikkeld. Het lijkt haast wel of we niet meer kunnen functioneren zonder overal apps bij te gebruiken. 

tumblr_mxp9r2Mr4J1sdqsrco1_1280

Het is waar, we zijn afhankelijk geworden van de mogelijkheid om altijd en overal het internet te raadplegen en apps ons te laten ondersteunen (check deze tegenlicht aflevering eens). Ik heb daar zelf niet zo’n moeite mee. Ik heb het gevoel dat het mijn leven vooral makkelijker en interessanter maakt. En toch, een parkeerplek voor mijn piratenschip zoek ik liever zelf, ik geloof niet in spoken en ik hou van de ambacht van meloenvoelen. Echt niet elke app is nuttig. Dus voordat je veel tijd en geld besteed aan het uitwerken van je app, vraag jezelf eens af of deze wel echt toegevoegde waarde heeft.

Heb je zelf een idee voor een app, maar twijfel je of het wel een goed en haalbaar idee is? Wij denken graag mee!

Vond je dit leuk? Geef een applausje!

Ontvang tips en maak kans op het boek Online Invloed

Kan jij wel wat kennis gebruiken? Ik geef het boek Online invloed gratis weg.  Het enige wat ik van je vraag is even aangeven dat ik je mag mailen met tips. Je ontvangt dan op onregelmatige basis  UX / Design / Conversie tips en ik betrek je graag in korte gebruikersonderzoeken van mijn eigen projecten (hoef je niet aan mee te doen, mag).

Onder de inschrijvers verloot ik het boek, als bedankje voor jullie support.

Lees lekker
verder.
Je kan me inhuren voor UX projecten of specifiek Visual Design. Voor huisstijl projecten heb ik beperkt ruimte. Ik word ingehuurd door diverse internetbureaus en bedrijven die graag op UX vlak de concurrentie voor willen blijven.
UX verbeteraar Around Seven uit Amersfoort