Altijd een goede UX’er achter de hand

Met de Around Seven Strippenkaart

UX Strippenkaart Around Seven

Je hebt een website.

Je weet net zo goed als ik, die is nooit af. Er is altijd ruimte voor verbetering.

Maar de tijd gaat snel. Je website pruttelt lekker door, hij wordt steeds een beetje beter. Of niet?

Je wilt wel die extra aandacht voor de bezoeker, maar hebt geen vaste UX’er. Of die zit al stampvol met alle lopende projecten.

Je voelt dat het beter moet, maar de tijd en kennis ontbreekt. Het team doet zijn best, maar ze missen de ervaring om met echt mooie oplossingen te komen. Dit knaagt toch wel aan je. Je wil namelijk wel dat jouw site super gebruiksvriendelijk is, je snapt volledig het belang. Maar ondertussen kijken bezoekers naar een site die net niet helemaal lekker oogt, of op sommige plekken lastig te doorgronden is.

En de concurrentie zit ook niet stil. Er moeten dus regelmatig UX verbeteringen doorgevoerd worden.

Maar hoe…?

Ik presenteer je de Around Seven strippenkaart.

Speciaal voor losse UX vragen of kleine uitwerkingen van een UX vraagstuk.

Met de strippenkaart heb jij de mogelijkheid om altijd even een UX vraagstuk bij me neer te leggen. Even sparren, bijvoorbeeld over de richtingen die jullie bedacht hebben. Of een concrete uitwerking van een detail waar je zelf steeds maar niet lekker uitkomt. Alles op het gebied van het verbeteren van jullie website is welkom.

Stiekem heb je zo altijd een UX-expert tot je beschikking die je kan voorzien van gedegen en bewezen adviezen, zonder de vaste lasten.

Samen maken jouw website zo steeds een beetje beter.

Strippenkaarten

8 uur

€900

Direct aanvragen

16 uur

€1600

Direct aanvragen

24 uur

€2600

Direct aanvragen

De kleine lettertjes.

Over mij

De werkzaamheden zullen uitgevoerd worden door mij, Ivo Ruijters. Sinds 2005 verbeter ik de UX van websites onder de vlag van Around Seven. Mijn missie? Geen slechte websites meer in Nederland.

In de afgelopen 19 jaar werkte ik voor diverse opdrachtgevers (o.a. VPRO, Handencentrum Groningen, Carnavalskleding.nl, Universiteit Twente, Ziptuning, NBG, en Chalet.nl). De focus ligt daarbij op het verbeteren van de gebruikerservaring. In dat kader maak ik wirefranes & prototypes, ontwerp ik sites en geef ik advies op het gebied van UX.