WhatsApp Contact
UX verbeteraar Around Seven uit Amersfoort. Ontwerpt voor jouw klanten.

Over op WordPress…Check!

03-03-2016, Algemeen
Get shit done blog. Around Seven

Over op WordPress…Check!

Eén van de doelen die ik had voor 2016 was: aroundseven.nl ombouwen naar WordPress.
Nou, dat is gelukt.

Waarom ombouwen naar WordPress?

Aroundseven.nl was een statische site. Het blog gedeelte draaide op tumblr en hoewel ik makkelijk blogs kon toevoegen was ik nooit helemaal happy met de mogelijkheden binnen tumblr. Ze zijn een beetje blijven hangen in 2005. Ik merkte bij sites die ik voor klanten bouwde dat WordPress inmiddels een serieus stuk software is waarmee je mooie sites kan bouwen en uitbouwen. Er zijn een hoop goede plugins die ervoor zorgen dat ik net even beter mijn site kan beheren en controleren. En ik heb nu alles binnen 1 systeem: blog én site.

Het is nog niet af

Een site is nooit af. Maar nu heb ik ook echt gekozen voor ship early. Ik weet dat er nog een aantal dingen net even mooier kunnen, en ik weet dat ik bijvoorbeeld nog het aanmelden voor de nieuwsbrief moet implementeren. En dat er nog een hele hoop blogposts afbeeldingen linken naar Tumblr. Pfff. Nog een hoop te doen dus. Maar nu de site online staat is dat meteen een goede stok achter de deur. Afmaken die site!

 

Vond je dit leuk? Geef een applausje!

Ontvang tips en maak kans op het boek Online Invloed

Kan jij wel wat kennis gebruiken? Ik geef het boek Online invloed gratis weg.  Het enige wat ik van je vraag is even aangeven dat ik je mag mailen met tips. Je ontvangt dan op onregelmatige basis  UX / Design / Conversie tips en ik betrek je graag in korte gebruikersonderzoeken van mijn eigen projecten (hoef je niet aan mee te doen, mag).

Onder de inschrijvers verloot ik het boek, als bedankje voor jullie support.

Lees lekker
verder.
Je kan me inhuren voor UX projecten of specifiek Visual Design. Voor huisstijl projecten heb ik beperkt ruimte. Ik word ingehuurd door diverse internetbureaus en bedrijven die graag op UX vlak de concurrentie voor willen blijven.
UX verbeteraar Around Seven uit Amersfoort