WhatsApp Contact
UX verbeteraar Around Seven uit Amersfoort. Ontwerpt voor jouw klanten.

Wat betekenen de vinkjes in Whatsapp?

13-02-2016, Algemeen
Whatsapp Around Seven

Wat betekenen de vinkjes in Whatsapp?

De vinkjes in Whatsapp. Hier is nogal wat verwarring over. Whatsapp heeft het met de laatste update nog wat complexer gemaakt, maar eigenlijk is het helemaal niet zo ingewikkeld. Dit betekenen de vinkjes naast de berichten in Whatsapp Messenger:

  • 1 vinkje: Bericht is verstuurd
  • 2 vinkjes: Bericht is ook daadwerkelijk aangekomen
  • 2 blauwe vinkjes: Bericht is gelezen (althans: de app is geopend om het bericht te bekijken)

Vond je dit leuk? Geef een applausje!

Ontvang tips en maak kans op het boek Online Invloed

Kan jij wel wat kennis gebruiken? Ik geef het boek Online invloed gratis weg.  Het enige wat ik van je vraag is even aangeven dat ik je mag mailen met tips. Je ontvangt dan op onregelmatige basis  UX / Design / Conversie tips en ik betrek je graag in korte gebruikersonderzoeken van mijn eigen projecten (hoef je niet aan mee te doen, mag).

Onder de inschrijvers verloot ik het boek, als bedankje voor jullie support.

Lees lekker
verder.
Je kan me inhuren voor UX projecten of specifiek Visual Design. Voor huisstijl projecten heb ik beperkt ruimte. Ik word ingehuurd door diverse internetbureaus en bedrijven die graag op UX vlak de concurrentie voor willen blijven.
UX verbeteraar Around Seven uit Amersfoort