WhatsApp Contact
UX verbeteraar Around Seven uit Amersfoort. Ontwerpt voor jouw klanten.

Maatwerk website voor een vast bedrag per maand

Maatwerk website voor een vast bedrag per maand

Als ik een site voor je ontwerp dan denk ik goed na over hoe ik jouw doelen het beste kan vertalen naar online. Mijn 15 jaar ervaring en mijn kennis over conversie en UX helpen daar enorm bij.

Je begrijpt, dat vraagt van jou als ondernemer ook een investering.  Best een smak geld wat je dan ineens moet uitgeven, terwijl je ook nog zoveel andere dingen wilt doen.

Ik snap dat. Daarom heb ik nu iets bedacht wat je kan helpen:

Een maatwerk website voor een vast bedrag per maand.

Dit is het idee: ik ontwerp op basis van jouw doelen een kneiter-goede site.  Michel (internetbureau Jun-E-jay) bouwt vervolgens jouw site in WordPress. Voor dit eerste stuk vragen we een startbedrag van €1750,-. Staat de site live dan betaal je maandelijks €88,50. Dat is inclusief hosting, backups, onderhoud en .nl domeinnaam.

Ga niet naar het neefje van de buurman van de bakker van je tante

Ik gun het neefje van de buurman van de bakker van je tante best een zakcentje, maar laat hem dan alsjeblieft het gras maaien of je ramen lappen. Niet je website laten bouwen.

Neem je website serieus. Het is vaak het eerste dat klanten of prospects van je zien. Ook al levert het je niet direct inkomsten op, als het goed is toch op zijn minst indirect. Daar wil je geen kansen laten liggen.

Jouw doelen centraal

Voor webshops werken we met Shopify.

Zoals bij elke site die ik vormgeef ga ik uit van jouw doelen. Wat wil je bereiken met de site? Weet je dat niet precies, dan help ik je daarmee.

Door jouw doelen centraal te zetten kunnen we heel gericht een optimaal design voor je maken. Dat design zetten we vervolgens om in templates. Geen standaard thema’s dus maar maatwerk, zodat we snelheid en stabiliteit kunnen garanderen.

Duidelijke taal

We zetten onze prijzen duidelijk op de site. Dit is een groot verschil met andere aanbieders waarbij je achteraf pas merkt dat het toch wel een heel stuk duurder werd dan vooraf aangegeven.

We hebben duidelijke voorwaarden zodat je weet waar je aan toe bent. Bij ons geen wurgcontracten waarbij je nooit eigenaar wordt van je eigen website: na 12 maanden ben je vrij om de site te verhuizen.

We zijn geen prijsvechters. Daarvoor vinden we het veel te belangrijk dat we kwaliteit kunnen bieden. Projecten die ik doe onder de vlag van eenwebsitelatenbouwen.nl doen niet onder voor andere projecten die ik doe.

Waarom dit nieuwe concept?

Twee redenen.

  1. Ik vind het leuk om het hele pakket aan te kunnen bieden: ontwerp en realisatie. Door de samenwerking met Michel kan ik dit nu doen zonder in te leveren op kwaliteit, en dat voor een vast bedrag per maand
  2. Ik ben ook een startende ondernemer geweest en weet dus dat je soms best de waarde ergens van inziet maar niet altijd direct het geld voorhanden hebt om daarvoor te kiezen. Door voor een lager startbedrag in combinatie met een maandelijks abonnement aan te bieden hoop ik het voor veel ondernemers aantrekkelijker te maken.

Meer informatie

Lijkt dit je wat? Check de website van Een Website Laten Bouwen voor meer informatie. Daar vind je ook alle voorwaarden, prijzen en mogelijkheden.

Ontvang tips en maak kans op het boek Online Invloed

Kan jij wel wat kennis gebruiken? Ik geef het boek Online invloed gratis weg.  Het enige wat ik van je vraag is even aangeven dat ik je mag mailen met tips. Je ontvangt dan op onregelmatige basis  UX / Design / Conversie tips en ik betrek je graag in korte gebruikersonderzoeken van mijn eigen projecten (hoef je niet aan mee te doen, mag).

Onder de inschrijvers verloot ik het boek, als bedankje voor jullie support.

Vond je dit leuk? Geef een applausje!

Lees lekker
verder.
Je kan me inhuren voor UX projecten of specifiek Visual Design. Voor huisstijl projecten heb ik beperkt ruimte. Ik word ingehuurd door diverse internetbureaus en bedrijven die graag op UX vlak de concurrentie voor willen blijven.
UX verbeteraar Around Seven uit Amersfoort