WhatsApp Contact
UX verbeteraar Around Seven uit Amersfoort. Ontwerpt voor jouw klanten.

Website scan

13-02-2016, Projecten
Website Scan. Around Seven

Website scan

Je hebt een website, maar wil graag dat er eens iemand blanco naar kijkt? Maar dan het liefst wel iemand met ervaring? Dat kan!

Ik scan jouw website op een aantal punten (SEO, User Experience (ontwerp, interaction design etc)) en schrijf daar een kort en bondig rapport over met concrete verbeterpunten.

Hoe dat zo?

Ik kreeg dit idee van Tom Kruijsen (oprichter van Appuccino) die aangaf dat het best wel eens prettig kon zijn om wat feedback te krijgen, maar dat de drempel vaak zo hoog ligt.
Nou, laat mij maar eens kijken dan! Natuurlijk hoop ik dat je eventuele verbeterpunten door mij laat uitwerken en uitvoeren, maar dat is niet verplicht. Ik geloof in de kracht van delen (sharing is caring) en stiekem vind ik het ook gewoon superleuk om te doen.

Tom heeft inmiddels al naar aanleiding van mijn feedback wat wijzigingen doorgevoerd. Nu jij nog!

Ja, ik wil!

Tof. Het enige dat je dan hoeft te doen is mij een mailtje sturen met daarin de url van jouw site. Gebruik als onderwerp ‘Website scan’ dan weet ik meteen waarover het gaat. Eventuele vragen van mijn kant stel ik gewoon via mail, en ook het rapport krijg je van mij via de mail. Een website scan kost 340,- (excl. btw).

Ik hoop snel van je te horen!

See you Around! 🙂

Vond je dit leuk? Geef een applausje!

Ontvang tips en maak kans op het boek Online Invloed

Kan jij wel wat kennis gebruiken? Ik geef het boek Online invloed gratis weg.  Het enige wat ik van je vraag is even aangeven dat ik je mag mailen met tips. Je ontvangt dan op onregelmatige basis  UX / Design / Conversie tips en ik betrek je graag in korte gebruikersonderzoeken van mijn eigen projecten (hoef je niet aan mee te doen, mag).

Onder de inschrijvers verloot ik het boek, als bedankje voor jullie support.

Lees lekker
verder.
Je kan me inhuren voor UX projecten of specifiek Visual Design. Voor huisstijl projecten heb ik beperkt ruimte. Ik word ingehuurd door diverse internetbureaus en bedrijven die graag op UX vlak de concurrentie voor willen blijven.
UX verbeteraar Around Seven uit Amersfoort