WhatsApp Contact
Ontwerper Ivo Ruijters is de man achter Around Seven

Freelance ontwerper met meer dan 15 jaar ervaring. Komt met garantie

Ivo Ivo Ruijters

Je kan me inhuren voor UX projecten of specifiek Visual Design. Voor huisstijl projecten heb ik beperkt ruimte. Ik word ingehuurd door diverse internetbureaus en bedrijven die graag op UX vlak de concurrentie voor willen blijven.

huur Ivo in
(Nog ruimte voor 1 project)
Ivo is nog een beetje speels
Blogpost over mijn leven
De Zeven Zekerheden
Het kan best spannend zijn om iemand voor het eerst in te huren. Daarom krijg je van mij garantie in de vorm van zeven zekerheden. Dan weet je alvast een beetje wat je kan verwachten. Graag gedaan.
PIXEL PERFECT DESIGN
PIXEL PERFECT DESIGN
Top notch pixel perfect design. Oftewel: een strak uitgevoerd ontwerp met oog voor details.
WHAT YOU SEE…
WHAT YOU SEE…
Geen dure woorden en absurde offertes. Wel absurde kwaliteit zonder kapsones.
USABILITY ABOVE DESIGN
USABILITY ABOVE DESIGN
Liever een mooie gebruiksvriendelijke site, dan een schitterende site die niet te gebruiken is.
DOORDACHT
DOORDACHT
Ik denk na en ga dan pas ontwerpen. En dat herhaal ik dan een aantal keer.
BEREIKBAAR
BEREIKBAAR
Snel. Ik antwoord je vaak dezelfde dag nog. Je kan me bereiken via mail en whatsapp.
OPLEVEREN
OPLEVEREN
Je krijgt een bestand waarmee een developer zo aan de slag kan. Bij vragen ben ik bereikbaar.
SEE YOU AROUND
SEE YOU AROUND
Geen one-project-stands, maar leuke lange relaties. Als je me nodig hebt, dan ben ik er graag voor je.
HUMOR OM TE LACHEN
BONUS HUMOR OM TE LACHEN
Krijg je er gratis bij, humor van de bovenste plank. Samenwerken mag best leuk zijn.
Around Seven
Dit zeggen anderen
Floris Aanstoot

Projectmanager Universiteit Twente

Ivo Ruijters heeft het UX design verzorgd voor twee educatieve softwareapplicaties voor Universiteit Twente, die als maatwerk in Mendix gebouwd zijn. Gedurende deze projecten toonde Ivo vaardigheid, toewijding en professionaliteit. Ivo’s benadering van UX design was zowel grondig als methodisch. Eén van Ivo’s sterkste punten is zijn coöperatieve aanpak. Hij betrok actief alle relevante belanghebbenden bij het ontwerpproces, waaronder gebruikers, informatieanalisten, functioneel beheerders en softwareontwikkelaars. Hij voerde gebruikerstests uit en verwerkte de feedback effectief, wat resulteerde in toepassingen die intuïtief en makkelijk te gebruiken zijn.

Zijn ontwerpen kregen enthousiaste feedback van gebruikers en software ontwikkelaars. Universiteit Twente is zeer tevreden met de UX designs die Ivo opgeleverd heeft en zal hem zeker weer inhuren voor volgende projecten.

Arjan Griffioen
General Director Spankracht

Met veel plezier werkt Spankracht Ontwerpers al enige tijd samen met Ivo. De doordachte UX designs uiten zich in goed werkbare ‘wireframes’ waar onze visual designers met plezier mee werken.

We zijn enthousiast op de wijze waarop Ivo samenwerkt met ons team en de klantwensen doorvertaald naar een slim ontwerp. Werkelijk niets wordt over het hoofd gezien wat resulteert in efficiënte en effectieve websites. Een waardevolle aanvulling op ons dienstenpakket.

Michel Schaft
Co Founder we are sure

Ivo is vanaf de start bij We are Sure betrokken. Hij had direct de juiste vormgeving  te pakken. Onvoorstelbaar hoe snel hij vanuit zijn eigen gevoel bij de kern kon komen van de boodschap die wij willen overbrengen. Plotseling waren wij als oprichters niet de enige die het voelde, Ivo had het ook te pakken!

Niet alleen de juiste vormgeving, maar ook een uitstekende visie op de customer journey. Met oog op onze doelgroep. Ook heeft Ivo ons tijdens het ontwikkelproces bij de les gehouden. Altijd vasthouden aan de ontwerp principes en niet afwijken van wat we hebben afgesproken

Hielko van der Molen
Manager Online Team Medipoint

In de “gezamenlijke klus” bij de Medipoint heeft Ivo laten zien dat hij een bekwamen enthousiaste en gedreven UX verbeteraar. Ik heb hem leren kennen als een kundig, geduldig persoon met oog voor detail. Maar nog belangrijker dat hij heel snel en goed, in staat is zich te verdiepen in wat de bezoeker nu eigenlijk echt nodig heeft.

Scherp, zorgvuldig, eerlijk, creatief en flexibel zijn steekwoorden die bij mij opkomen als ik aan samenwerken met Ivo denk. Waarbij zijn inlevingsvermogen in de mens (achter de bezoeker) in balans met de karakteristieken van de propositie tot goed werkende oplossingen leiden. Dit maakt hem tot een waardevolle kracht in een team. Kortom een echte vakman deze Interaction Designer!

Alex ten Caat
Director ICT & Co-owner at AssuradeurenGilde

Ivo heeft een talent voor vormgeving, dit is te zien aan zijn werk.
Hij heeft een neusje voor hoe een interface net dat beetje extra krijgt waardoor de beleving echt “next generation” is.

In de samenwerking met Ivo kun je rekenen op kwalitatief hoogwaardig designwerk. Bovendien is Ivo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen qua (web)design en weet hij dit prima te vertalen naar werkbare en efficiënte oplossingen.

Martijn Verver
Client Services Director at Headline Interactive

Ivo is een goede webdesigner, die je zonder vrees kan loslaten op complexe projecten. In tijden van grote drukte hebben wij Ivo ingehuurd om niet alleen aan de oplevertermijn te kunnen voldoen, maar tegelijk het hoge kwaliteitsniveau te kunnen handhaven dat opdrachtgevers van ons gewend zijn.

Vorige
Volgende
neem contact op met Ivo
UX verbeteraar Around Seven uit Amersfoort