WhatsApp Contact
Werk van Around Seven, ontwerper met een liefde voor doelgericht ontwerp en conversie

UX-design waarbij de eindgebruiker altijd centraal staat.

Ik ontwerp en verbeter websites en SaaS oplossingen. Natuurlijk zorg ik dat het er fraai uit ziet, maar bovenal dat het lekker werkt. Daarnaast kan ik meedenken over jullie huisstijl/branding zodat het totaalplaatje klopt.

UX projecten
Universiteit Twente – Diverse UX-design projecten
NBG / Biblebooster Visual design & UX verbeteringen
UX Verbeteringen Simacan Control Tower
Spankracht UX partner – diverse wireframing projecten
Chalet.nl UX verbeteringen
Ecufiles platform – UX advies en ontwerp
UX optimalisaties Medipoint Webshop
Website & apps
Website ontwerp Ciphers.me
Website ontwerp Ciphers.me
UX-Design De ontwikkelwijzer – In opdracht van De Stal
Mijn Polismap App
Ontwerp Carnavalskleding.nl
Website Waloo
Ontwerp Lonebeard Website
Grownhub app design
Ontwerp Ziptuning website
Ontwerp website Handencentrum Groningen
Website ontwerp Codely
Website ontwerp Groene kerken
Website Ontwerp Noordwest Ziekenhuisgroep (NWZ)
Website ontwerp Optimo
Project Held website
Website Todd
Website we are sure (www.wearesure.io)
Simacan
KidTech
Branding
Identiteit & branding voor Brickin, software voor ambitieuze assurantie bedrijven.
Identiteit & branding voor Brickin, software voor ambitieuze assurantie bedrijven.
Logo Ciphers.me
Huisstijl Gemeente Katwijk
Logo ebuddy.lock
Logo & App icon ebuddy.lock
Waloo branding
Logo Bureau Intieme Zaken
Huisstijl Codely
Wat wel, en wat niet?
Wel graag
  • Conversie optimalisatie
  • Visual design (app en web)
  • UX vraagstukken
  • Design SaaS oplossingen
  • Doordachte webdesigns
Maar geen
  • Kant-en-klare templates
  • Websites en logo’s voor 100,-
  • Frontend projecten
  • Fulltime projecten
  • Dubbeltje op 1e rang klanten
Dit zeggen anderen
Floris Aanstoot

Projectmanager Universiteit Twente

Ivo Ruijters heeft het UX design verzorgd voor twee educatieve softwareapplicaties voor Universiteit Twente, die als maatwerk in Mendix gebouwd zijn. Gedurende deze projecten toonde Ivo vaardigheid, toewijding en professionaliteit. Ivo’s benadering van UX design was zowel grondig als methodisch. Eén van Ivo’s sterkste punten is zijn coöperatieve aanpak. Hij betrok actief alle relevante belanghebbenden bij het ontwerpproces, waaronder gebruikers, informatieanalisten, functioneel beheerders en softwareontwikkelaars. Hij voerde gebruikerstests uit en verwerkte de feedback effectief, wat resulteerde in toepassingen die intuïtief en makkelijk te gebruiken zijn.

Zijn ontwerpen kregen enthousiaste feedback van gebruikers en software ontwikkelaars. Universiteit Twente is zeer tevreden met de UX designs die Ivo opgeleverd heeft en zal hem zeker weer inhuren voor volgende projecten.

Arjan Griffioen
General Director Spankracht

Met veel plezier werkt Spankracht Ontwerpers al enige tijd samen met Ivo. De doordachte UX designs uiten zich in goed werkbare ‘wireframes’ waar onze visual designers met plezier mee werken.

We zijn enthousiast op de wijze waarop Ivo samenwerkt met ons team en de klantwensen doorvertaald naar een slim ontwerp. Werkelijk niets wordt over het hoofd gezien wat resulteert in efficiënte en effectieve websites. Een waardevolle aanvulling op ons dienstenpakket.

Michel Schaft
Co Founder we are sure

Ivo is vanaf de start bij We are Sure betrokken. Hij had direct de juiste vormgeving  te pakken. Onvoorstelbaar hoe snel hij vanuit zijn eigen gevoel bij de kern kon komen van de boodschap die wij willen overbrengen. Plotseling waren wij als oprichters niet de enige die het voelde, Ivo had het ook te pakken!

Niet alleen de juiste vormgeving, maar ook een uitstekende visie op de customer journey. Met oog op onze doelgroep. Ook heeft Ivo ons tijdens het ontwikkelproces bij de les gehouden. Altijd vasthouden aan de ontwerp principes en niet afwijken van wat we hebben afgesproken

Hielko van der Molen
Manager Online Team Medipoint

In de “gezamenlijke klus” bij de Medipoint heeft Ivo laten zien dat hij een bekwamen enthousiaste en gedreven UX verbeteraar. Ik heb hem leren kennen als een kundig, geduldig persoon met oog voor detail. Maar nog belangrijker dat hij heel snel en goed, in staat is zich te verdiepen in wat de bezoeker nu eigenlijk echt nodig heeft.

Scherp, zorgvuldig, eerlijk, creatief en flexibel zijn steekwoorden die bij mij opkomen als ik aan samenwerken met Ivo denk. Waarbij zijn inlevingsvermogen in de mens (achter de bezoeker) in balans met de karakteristieken van de propositie tot goed werkende oplossingen leiden. Dit maakt hem tot een waardevolle kracht in een team. Kortom een echte vakman deze Interaction Designer!

Alex ten Caat
Director ICT & Co-owner at AssuradeurenGilde

Ivo heeft een talent voor vormgeving, dit is te zien aan zijn werk.
Hij heeft een neusje voor hoe een interface net dat beetje extra krijgt waardoor de beleving echt “next generation” is.

In de samenwerking met Ivo kun je rekenen op kwalitatief hoogwaardig designwerk. Bovendien is Ivo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen qua (web)design en weet hij dit prima te vertalen naar werkbare en efficiënte oplossingen.

Martijn Verver
Client Services Director at Headline Interactive

Ivo is een goede webdesigner, die je zonder vrees kan loslaten op complexe projecten. In tijden van grote drukte hebben wij Ivo ingehuurd om niet alleen aan de oplevertermijn te kunnen voldoen, maar tegelijk het hoge kwaliteitsniveau te kunnen handhaven dat opdrachtgevers van ons gewend zijn.

Vorige
Volgende
UX verbeteraar Around Seven uit Amersfoort